søg menu

KURSER, RUNDVISNINGER, SAMARBEJDER OG SUPERBRUGERE

KURSUSPROGRAM
Vi afholder kurser på Godsbanens Åbne Værksteder hele året rundt – typisk ligger disse udenfor den almindelige åbningstid. Nogle kurser står vi selv bag, andre afholdes i samarbejde med bl.a.  FOF Aarhus, Skolen for Kunst og Design og Ældre Sagen.
Se samlet kursusprogram

SKRÆDDERSYEDE KURSER – for uddannelsesinstitutioner
Vi afholder kurser for både grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser inden for metal, træ, digital billedbehandling, smykker, serigrafi, grafik, indfarvning, læder mm.
I den indledende dialog afklares både behov og muligheder, så vi kan skrue et forløb sammen, som passer lige præcis til jeres ønsker i indhold og omfang.
Skriv til vaerksteder@godsbanen.dk for at høre nærmere.

SKRÆDDERSYEDE KURSER – for virksomheder
Vi sammensætter gerne et kursus eller en workshop for dig og dine kolleger – enten for at møde et konkret behov for ny viden og erfaring med specifikke materialer og processer, eller blot for hyggen og samværets skyld.
Skriv endelig, så tager vi en snak omkring mulighederne for at møde netop jeres behov vaerksteder@godsbanen.dk.

INSPIRATIONSBESØG OG RUNDVISNINGER MED GUIDE
Vi laver løbende rundvisninger for grupper, der har lyst til at vide mere om Godsbanens Åbne Værksteder.
Inspirationsturene planlægges efter behov eller findes her. Typisk varer en rundvisning 1-2 timer og prisen kan inkludere forplejning undervejs, hvis det ønskes.
Skriv og hør nærmere på  vaerksteder@godsbanen.dk.

KLAR PÅ SAMARBEJDER
Vi er altid klar på en snak om mulighederne for et samarbejde med din organisation, uddannelse, forening eller virksomhed.
Skriv blot til Marianne Buus, leder af Godsbanens Åbne Værksteder på marianne@godsbanen.dk

SUPERBRUGERE
Der er plads til et begrænset antal superbrugere i hvert værksted.
Kunstnere og designere med afgrænsede projekter har mulighed for at blive superbrugere. Det giver adgang til værkstederne udenfor almindelig åbningstid, men kræver et ’kørekort’, så det sikres at værktøj og maskiner anvendes sikkerhedsmæssigt og fagligt forsvarligt. Projekt, tidsramme, pris og andet praktisk aftales med værkstedskoordinatoren og bekræftes i en kontrakt.

STØRRE PROJEKTER
Vi har desværre ikke plads til opbevaring af dine projekter på værkstederne (med undtagelse af mindre emner på keramikværkstedet). Har du behov for plads til at arbejde med et større projekt i en kortere eller længere periode, har Godsbanen en håndfuld produktionslokaler.
Se dem her

OPHAVSRET
Det er den enkelte brugers eget ansvar, at ophavsret ikke krænkes, når man arbejder på værkstederne.

Foto: Caroline Jessen