søg menu

ÅBNE SCENE

Åbne Scene er et risikovilligt arbejdsrum for professionel scenekunst. Et sted, hvor eksperimentet og processen har plads. Hvor der er tid og frihed til at udvikle, udveksle og undersøge. Være nysgerrig og blive klogere.

Til publikum / mød kunstnerne og oplev kunsten i proces
Åbne Scene præsenterer et varieret, kurateret program af scenekunstprojekter. Og vi inviterer alle med interesse for kreative processer til et indblik i det æstetiske maskinrum. I kunstnerens laboratorium. I det, der ligger bag et værk eller en praksis. Alle projekter i programmet deler nemlig sit arbejde med omverdenen fx i arbejdsvisninger og talks.

Vores work-in-process arrangementer er gratis for publikum at deltage i. Du kan tilmelde dig vores invitationsliste og få info om arrangementer direkte i din indbakke, eller se det aktuelle program her.

Til kunstnere / residencies med fokus på research og udvikling
Åbne Scene er et residens-program for professionelle, selvproducerende scenekunstnere med fokus på kunstnerisk udviklingsarbejde. Residens-programmet understøtter udelukkende work-in-process-projekter i det frie scenekunstfelt og kurateres på baggrund af et årligt open call, som kunstnere på tværs af alle scenekunstgenrer kan søge.

Åbne Scene tilbyder tid til eksperimenter og fordybelse i Godsbanens teknisk veludstyrede blackbox, teknisk bistand og sparring ved scenens tekniske team samt mulighed for overnatning i et eller flere af Godsbanens gæsteværelser.

Åbne Scene prioriterer projekter der arbejder med; kunstnerisk research, vidensdeling og interaktion med lokale aktører og miljøer, og som har behov for netop en blackbox. Læs mere her.

KONTAKT

Trine Sørensen
+45 2633 0901
trine@godsbanen.dk

IN ENGLISH

KIG IND PÅ ÅBNE SCENE