søg menu
AquaSonic // Foto: Charlotta De Miranda

ÅBNE SCENE

Åbne Scene er et risikovilligt arbejdsrum for professionel scenekunst. Et sted, hvor eksperimentet og processen har plads. Hvor der er tid og frihed til at udvikle, udveksle og undersøge. Være nysgerrig og blive klogere.

Til publikum / mød kunstnerne og oplev kunsten i proces
Åbne Scene præsenterer et varieret, kurateret program af scenekunstprojekter. Og vi inviterer alle med interesse for kreative processer til et indblik i det æstetiske maskinrum. I kunstnerens laboratorium. I det, der ligger bag et værk eller en praksis. Alle projekter i programmet deler nemlig sit arbejde med omverdenen på den ene eller anden måde. I artikler eller artist talks. I visninger eller workshops. Eller på helt nye måder. Vores work-in-process arrangementer er gratis for publikum at deltage i. Du kan tilmelde dig vores invitationsliste og få info om arrangementer direkte i din indbakke eller se det aktuelle program her.

Til kunstnere / residencies med fokus på research og udvikling
Åbne Scene er et open call-baseret residency-program for professionel scenekunst, der understøtter og nærer den professionelle, kunstneriske kompetence. Åbne Scene er værter for projekter, der er i undersøgende, udviklende, afprøvende faser med henblik på at skabe materiale, kunstnerisk udveksling, ny erfaring eller viden indenfor sit felt, og som har behov for et forløb i netop en black box.

KIG IND PÅ ÅBNE SCENE