søg menu

STANDE TIL GODSBANENS JULEMARKED

Godsbanens julemarked er mange glade gæster, godt salg i standene, et vindue til Godsbanens mange muligheder og udstillingsplatform for Godsbanens dygtige kunstnere og håndværkere. Her kan man præsentere og afprøve produkter, idéer og materialer overfor et stort publikum til inspiration for gæster og kolleger.

Markedernes DNA er tilknytningen til Godsbanen. Lige fra velrenommerede firmaer, der trådte deres barnesko på Godsbanen, til amatørkunstneren, der producerer alt på Godsbanens Åbne Værksteder eller undfanger idéerne på Projektdækket eller i Produktionslokalerne.
Samtidig er vi meget åbne for eksterne aktører, hvis deres produkter fx kan give inspiration til at bruge værkstederne.

Vi ønsker at præsentere et bredt udvalg af materialer og kunstgenrer, og vi vægter producenter, der bruger Godsbanen til udvikling og innovation – ikke masseproduktion.

Priser:

Godsbanen blander sig ikke i prissættelsen af produkterne og tager ikke kommission af salget. Det er vores erfaring, at der er mest salg i produkter i prislejet op til 250 kr.
Vi forsøger at have en rimelig og overskuelig prisstruktur for standene, så alle har råd til at være med, men er også nødt til at dække en del af vores udgifter til løn, tabt lokaleleje etc.
Pris for en stand 2023: 500 kr for begge dage plus to ting til tombolaen.

Vi lægger vægt på:

  • At dine ting er produceret på Godsbanens Åbne Værksteder, udtænkt på Projektdækket / i Produktionslokalerne eller på anden måde har tilknytning til Godsbanen.
  • Innovation – fx nye materialekombinationer.
  • Bæredygtighed.
  • Det eksperimenterende og nytænkende.
  • Variation og mangfoldighed i udvalget af stande.

Andre markeder:

Godsbanen arrangerer kun julemarkeder. Herudover er der en række eksterne arrangører, der afholder markeder, især i Rå Hal. De står selv for stande etc.
Se alle markeder på Godsbanen

KONTAKT

+45 2522 1210
marked@godsbanen.dk

GODSBANENS JULEMARKED 2024
Afholdes lørdag/søndag d. 30. november/1. december.

Vi udsender Open Call primo september. Hold øje med SoMe eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

STANDE MED MAD OG DRIKKE:

Kontakt Spiselauget direkte på info@spiselauget.dk