søg menu

HOLD MØDER OG SKAB EVENTS PÅ GODSBANEN – MIDT I AARHUS

Skal du afholde marked? Møde eller konference? Festival? En koncert på taget? Godsbanen kan rumme næsten alt.

20 PERSONER ELLER 300+?

På Godsbanen kan du leje lokaler i mange størrelser og afskygninger; på timebasis eller i længere tid. Vi tilbyder fx teknisk veludstyrede konferencefaciliteter, en black box teatersal og vores store Rå Hal – den gamle DSB-importhal, som stadig står i sin oprindelige og næsten katedralske form.
Se alle lokaler på Godsbanen

TEKNISK TEAM STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE

Har du brug for en flipover eller det helt store fest-setup? Godsbanens professionelle tekniske team kan hjælper dig med opsætning og afvikling af dit arrangement både i stor og lille skala. Har du en vild idé? Så kom med den! Rigtig meget kan lade sig gøre.
Se billeder fra events på Godsbanen

GOD MAD MED FOKUS PÅ ØKOLOGI OG LOKALE RÅVARER

Kaffe eller cocktails? Forplejning eller festmiddag? Vores restaurant Spiselauget leverer det hele. De servicerer dagligt møder og konferencer, har stor erfaring med eventcatering og skræddersyer lækre, bæredygtige løsninger af høj kvalitet efter dine ønsker og behov.
Se det hele på spiselauget.dk

PARKERINGSMULIGHEDER OG GOD OFFENTLIG TRANSPORT

Der er flere parkeringsmuligheder omkring Godsbanen – både på godsbanearealerne og ved naboerne; Scandinavian Center og Musikhuset. Godsbanen er nem at komme til med offentlig transport; med bus til døren eller blot 10-15 minutters gang fra fx Banegårdspladsen og Rutebilstationen.
Se alt det praktiske på Godsbanen

MASSER AF PLADS OG INSPIRERENDE LIV

Godsbanens 10.500 indendørs m2 huser en lang række kreative aktører – fx et spillested, to teatre, åbne værksteder, en butik, tre kunstfaglige centre, udstillingsrum, projektrum og kreative kontorfællesskaber. Vi har også en restaurant, en rummelig foyer og en hyggelig gårdhave. Og vil du have udsigt, så kan du gå en tur på vores skrå betontag, som er en del af den smukke, arkitektoniske tilføjelse til de gamle, industrielle DSB-haller.
Se hvem der bor på Godsbanen

RÅ OG UNIK RAMME

Den gamle godsbanegård ligger i hjertet af Aarhus og summer af liv. De historiske bygninger fra 1923 er forenet med ny arkitektur og kreativ energi i Godsbanen; byens kreative kraftcenter i den nye bydel Aarhus K. Her er rum til udfoldelse og højt til loftet. På alle måder.
Se historien bag Godsbanen

KONTAKT

Lokaleudlejning
booking@godsbanen.dk
+45 8940 9936

Se pdf med nogle af mulighederne

SE DIG OM PÅ GODSBANEN - VI BEGYNDER VED INDGANG 3A. HOLD ØJE MED DE RØDE OG HVIDE MARKØRER FOR INFO.