søg menu
TILBAGE TIL NYHEDSOVERSIGT
10.03.2020

NYE ÅBNINGSTIDER PÅ VEJ I VÆRKSTEDERNE

Værkstederne fik sidst nye åbningstider den 1. april 2019. Vi ville gerne efterkomme et brugerønske om lørdagsåbning og flere åbne aftentimer. Åbningstiderne har på sin vis været en succes – der har været flere brugere. Men lørdagene har ikke været så godt besøgt, som vi havde håbet på, og fredagene har været endnu dårligere besøgt. Samtidig har det vist sig næsten umuligt at få arbejdstider og åbningstider til at gå op.

Vi har derfor måttet ændre åbningstiderne igen. Vi har bestræbt os på fortsat at have åbent i ydertiderne både formiddage og aftener. Vi har stadig mulighed for at tilbyde kurser på værkstederne. Og vi vil stadig imødekomme ønsket om lørdagsåbent – dog kun én lørdag om måneden.

Åbningstider fra tirsdag 14. april:

Mandag og tirsdag: 14-21
Onsdag og torsdag: 10-16
1. lørdag i måneden: 10-15