søg menu

SHAPER

MANGLER DU NYE KØKKENLÅGER ELLER SKAL DU LAVE LÆKRE TRÆSAMLINGER?
– SÅ ER DENNE HÅNDHOLDTE CNC-FRÆSER MÅSKE ET VÆRKTØJ FOR DIG!  

En SHAPER er kort sagt en CNC-overfræser. Med Shaperen kan du fræse med stor nøjagtighed, da den dels styres af dig og dels af en lille computer. Med denne innovative maskine kan du fræse i alt slags træ efter en SVG-computertegning, som man nemt overfører til maskinen via usb eller via wifi fra hubben.
Se eksempler fra Youtube

Shaperen er let at gå til, da selve programmeringen er meget intuitiv og forgår på en lille touch-skærm på maskinen. Du har dermed mulighed for en masse finjusteringer af din tegning, undervejs mens du fræser. Du kan tilmed tegne simple figurer, lave tapsamlinger eller skrive tekst direkte på maskinen, hvilket giver et meget effektivt workflow, fordi du ikke først skal tilbage til din pc og rette tegningerne til. Maskinen er meget nem at arbejde med. Dog anbefales det, at du har erfaring med brug af overfræser samt kendskab til tegneprogrammer som f.eks. Illustrator, CorelDraw eller Inkscape.
Se mere og bliv inspireret på www.shapertools.com

HVORDAN?

Før du må bruge Godsbanens Shapere, skal du have et kursus. På kurset lærer du, hvordan du benytter alle funktionerne på maskinen, og hvordan den bruges sikkert, så hverken du eller maskinen kommer til skade. Ønsker du at komme på kursus, så kontakt personalet.
Se priser i denne pdf

Når du har gennemført et kursus, kan du booke en Shaper + arbejdsstation på vores telefon, mail eller ved at komme forbi laserværkstedet. Vi har 2 Shapere og dertil hørende arbejdesstationer samt  en vertical workstation, som du finder på laserværkstedet. De kan lejes i vores åbningstider, og vi er til rådighed, hvis der er brug for hjælp og vejledning.

INSPIRATION

Med shaperen kan du lave alt fra avancerede tapsamlinger, udfræsninger til hængsler, spil, flotte mønstre i dit skærebræt, møbler og instrumenter.
Få inspiration i fra Shaper Tools på deres Youtubekanal.

ÅBNINGSTIDER

Mandag og tirsdag: kl. 14-19
Onsdag og torsdag: kl. 10-16
Lørdag: Lukket

KONTAKT

+45 4185 6567
multi@godsbanen.dk

MØD OS

PRISER (pdf)

KLARGØRING AF FILER (pdf)

TIPS TIL TEGNEPROGRAMMER (pdf)

FIND VÆRKSTEDET

KURSER

KIG IND