søg menu

LASER

IN ENGLISH

Fra idé til færdigt produkt på rekordtid! Går du med en ide til et design, men mangler en måde at udføre det på? Kan kan laser værkstedet måske hjælpe dig. På lasercutteren kan man skære emner ud og gravere streger eller overflader i forskellige materialer. Den er styret af en computer, og derved opnår man hurtigt meget præcise udskæringer og graveringer, som vil være svære at lave ved håndkraft.

Maskinen skærer med en lysstråle lodret ned i materialet, og efterlader en brændt kant på de fleste materialer. Strålens tykkelse kan variere afhængig af tykkelsen på materialet, man skærer i (fra ca. 0,1 mm til ca. 0,9 mm). Lasercutteren kan skære i mange forskellige materialer bl.a. træ, akryl, stål, papir, stof og læder.
Få mere info om materialer og tykkelser i denne pdf. 

VI HJÆLPER!

Personalet betjener lasercutteren, så du skal bare levere et design. Du kan enten selv medbringe en vektortegning f.eks. fra Adobe Illustrator eller medbringe en håndskitse med mål, så kan vi klargøre tegningerne for dig. Tegningsarbejde er samme takst som laserskæring, se evt. prisoversigt i menuen.
Vi rådgiver gerne i forhold til tegninger og materialer, og du er altid velkommen til at komme forbi værkstedet, hvis du mangler inspiration eller vil se de materialer vi har på lager. Hvis du ønsker pris på en opgave, så tøv ikke med at sende os en mail med tegninger og ønskede materialer, tykkelser, m.m., så laver vi et tilbud til dig.

HVORDAN GØR DU

Du skal bestille tid, hvis du selv vil være med. Det kan, du gøre ved at skrive en mail, ringe til os eller ved at møde op på værkstedet. Send gerne din tegningsfil i forvejen, så kan vi tjekke om den er klar til lasercutteren. Vi kan i perioder have travlt ­­ – så book altid i god tid. Hvis du har bestilt tid, så vær sød at komme til tiden eller meld afbud, så andre kan komme til. Hvis du ikke har et ønske om at være med, kan vi skære opgaven for dig, når der er plads i kalenderen og give dig besked når emnerne er klar til afhentning.

INSPIRATION

Lasercutteren bliver brugt til: Smykker, højttalere, arkitekturmodeller, møbler, lamper, skilte, scenografier, beslag, prototyper, spillebrikker og meget, meget mere. Selv om maskinen skærer i 2D, kan man sagtens lave noget, der efterfølgende kan samles til et 3D-objekt; fx et møbel.

ÅBNINGSTIDER

Mandag og tirsdag: kl. 14-19
Onsdag og torsdag: kl. 10-16
Lørdag: Lukket

KONTAKT

+45 4185 6567
laser@godsbanen.dk

MØD OS

SE PRISER

KLARGØRING AF FILER (pdf)

TIPS TIL TEGNEPROGRAMMER (pdf)

FIND VÆRKSTEDET

KURSER

KIG IND