søg menu

GRAFISK VÆRKSTED

IN ENGLISH

På grafisk værksted kan vi hjælpe dig med layout, print, scanning, kopiering, efterbehandling og færdiggørelse.

  • Layout: Der står PC’ere klar til brug med grafiske programmer. Vi har Adobepakken med Photoshop, InDesign og Illustrator, Officepakken samt Quite Imposing. Vi hjælper dig med at gøre dine filer klar til print. Du er selvfølgelig også velkommen til at medbringe egen laptop og færdiggøre dine filer. Der er også mulighed for at færdiggøre digitalt materiale, der kan bruges til andre værksteder, f.eks. kalkepapir til serigrafi, o.lign.
  • Print: Vi har printere i høj kvalitet i både farve og S/H. Vi har et stort udvalg af forskellige papirtyper og størrelser. Vi kan printe i størrelse op til SRA3 og papirtyper op til 300g. For større formater skal du ind til Storprint ved siden af.
  • Scanning og kopiering: Du kan scanne billeder og dokumenter ved en A3 Epson 12000pro eller en A4 Epson Flatbed scanner. Hvis dokumentet er større end scannerne, kan vi hjælpe med at scanne det i flere dele, og sætte delene sammen med Adobe software. Der er også mulighed for at fotokopiere i både farve og S/H op til SRA3 format.
  • Efterbehandling og færdiggørelse: Der er mulighed for både manuel og maskinel tilskæring. Den manuelle skærer er gratis, så fremt materialet er printet her. Der er mulighed for hæftning og falsning af booklets. Vi har spiralrygge op til A4, og vi kan laminere op til A3.

PRAKTISK:

  • Mod et gebyr er der en limbindingsmaskine til produktion af bøger og lignende materialer.
  • Det er ikke muligt at printe på eget papir. Skulle vi undtagelsesvis tillade det, er det på eget ansvar og omkostning.
  • Der er begrænset antal arbejdsstationer, så der kan være lidt ventetid.
  • Henvend dig til en medarbejder, inden du går i gang. Vi yder hjælp til selvhjælp – og vi glæder os til at se dig!

ÅBNINGSTIDER

Mandag og tirsdag: 14-21
Onsdag og torsdag: 10-16
1. lørdag i måneden: 10-15

Du finder grafisk værksted lige ved informationen – følg de blå fodspor!

KONTAKT

+45 4186 0947 / / +45 8940 9940
grafisk@godsbanen.dk

PRISER

Gratis adgang – der betales for brug af maskiner og materialer.
Kontakt os for at høre om priser.

KURSER

KIG IND - HOLD ØJE MED DE RØDE OG HVIDE MARKØRER