søg menu

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GODSBANENS BESTYRELSE 2022-2026

Bestyrelsen har det overordnede ansvar for Den Selvejende Institution Godsbanen (DSIG).
Se DSIGs vedtægter her og Kulturministeriets anbefalinger til God ledelse i selvejende kulturinstitutioner her

KONTAKT

info@godsbanen.dk
+45 2522 1210

Fotos:
Anthon Jackson

CAMILLA ANETO OLESEN
Camilla har været involveret i det aarhusianske kulturelle vækstlag siden 2016, gennem blandt andet det turkise telt, og seneste som medstifter og initiativtager til KLUB22.
Hun sidder derudover i bestyrelsen hos Institut for (X) og Music City Aarhus 2022.
Camilla har en MFA fra Goldsmiths University of London og har en BA i Æstetik og Kultur med Organisation og Ledelse.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2022.

GUNVOR GANER KREJBERG
Gunvor Ganer Krejberg er forfatter, formand for Dansk Forfatterforenings Aarhusgruppe og medstifter af Den Kreative Skole Aarhus. Fra 2018-2021 har hun været formand for Aarhus Kommunes Kunstråd og har før det siddet i bestyrelsen for Teatret Svalegangen og endvidere arbejdet på Teater Refleksion. Oprindeligt er hun uddannet Cand.mag. i Nordisk Sprog og Litteratur og Kunsthistorie og har en fortid som underviser i Virksomhedskommunikation på BSS Aarhus Universitet.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2022.

LARS STEEN PEDERSEN
Uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har desuden en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi. I det meste af sin karriere har han arbejdet med strategiudvikling i virksomheder og organisationer i Tyskland og Skandinavien.
Lars har siddet i bestyrelsen for Godsbanen siden åbningen i 2012.

LAURA HAY UGGLA
Tidligere Rådmand for hhv Sociale Forhold og Beskæftigelse og Teknik og Miljø for Aarhus Kommune. Nuværende og forhenværende medlem af adskillige bestyrelser, fx for Aarhus Festuge, Teater Svalegangen, Juridisk Institut, ARoS, Aarhus Teater mm.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

LOUISE LÆRKE PORSBORG GATTEN
Louise Lærke Porsborg Gatten har arbejdet med PR, kommunikation og partnerskaber de sidste 10 år for Dokk1 og Aarhus Bibliotekerne. Hun har sideløbende et særligt fokus på internationale netværk og kulturudvikling. Hun har tidligere haft et mediebureau, der blandt andet beskæftigede sig med branding af kultur og aarhusiansk erhvervsliv. Louise er uddannet Cand. Mag i Oplevelsesøkonomi og har en BA i Nordisk Sprog og Litteratur og Begivenhedskultur.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2022.

PETER RØNNOW (bestyrelsesleder)
Advokat og partner i DLA Piper Denmarks (tidl. LETT Advokatfirma) Aarhus-afdeling på DOKK1.
Beskæftiger sig primært med rådgivning indenfor generel erhvervsret og fast ejendom og har som niche opbygget et fagspeciale omkring sport, kultur og entertainment. Bestyrelsesmedlem i en række erhvervsvirksomheder i forskellige brancher.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

RASMUS THERKILDSEN
Rasmus Therkildsen er partner i SLETH og har ansvar for opgaver indenfor arkitektur, strategisk planlægning og byudviklingsøkonomi. Rasmus har i en længere årrække og i forskellige sammenhæn­ge og konstellationer arbejdet med arkitektur, konceptudvikling og strategisk byplanlægning. Rasmus arbejder parallelt, og i forbin­delse med sit arkitektfaglige virke også med værdigbåret entrepre­neurship og værdiskabelse i bredere forstand.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

SØREN FRIIS MØLLER (vicebestyrelsesleder)
Søren Friis Møller har ledet projekter, processer og institutioner på kulturområde siden begyndelsen af 1990’erne. Han er BA i Teatervidenskab, MMD og har en PhD i ledelse på kulturområdet. Han sidder i bestyrelsen for bl.a. Teater Momentum, Østerbro Teater, Tempi, Kitt Johnson X-Act og driver konsulentvirksomheden culturaldemocracy. I Applaus underviser han, og han er ekstern lektor på CBS/IOA og KU/IKK. Siden 2009 har han været gennemgående underviser på Kunst- og Kulturlederuddannelsen, der nu udbydes af KP på Kulturværftet i Helsingør.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2022.