søg menu

DEN SELVEJENDE INSTITUTION GODSBANENS BESTYRELSE 2017 – 2021

En dejlig, broget flok med meget forskellig baggrund med kreativitet og store visioner som fællesnævner.

PETER RØNNOW (formand)
Advokat og partner i DLA Piper Denmarks (tidl. LETT Advokatfirma) Aarhus-afdeling – netop flyttet i DOKK1.
Beskæftiger sig primært med rådgivning indenfor generel erhvervsret og fast ejendom og har som niche opbygget et fagspeciale omkring sport, kultur og entertainment. Bestyrelsesmedlem i en række erhvervsvirksomheder i forskellige brancher.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

LARS STEEN PEDERSEN
Uddannet cand.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus. Han har desuden en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi. I det meste af sin karriere har han arbejdet med strategiudvikling i virksomheder og organisationer i Tyskland og Skandinavien.
Lars har siddet i bestyrelsen for Godsbanen siden åbningen i 2012.

LAURA HAY UGGLA
Tidligere Rådmand for hhv Sociale Forhold og Beskæftigelse og Teknik og Miljø for Aarhus Kommune. Nuværende og forhenværende medlem af adskillige bestyrelser, fx for Aarhus Festuge, Teater Svalegangen, Juridisk Institut, ARoS, Aarhus Teater mm.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

MIA FUGLSANG HOLM
Spillestedsleder på det regionale spillested Radar, der hvert år afholder ca. 120 arrangementer. Radar er beliggende på Godsbanen. Er desuden medlem af bestyrelsen i Promus – Produktionscenter for Rytmisk Musik og bestyrelsen i Kultursamvirket.
Er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2001 og har arbejdet flere år som journalist og kommunikationsmedarbejder før hun i 2012 blev ansat på spillestedet Radar.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2021.

MICHAEL LARSEN
Michael er gastronomisk nørd med vin og mad på hjernen. Som bl.a. tidligere ejer af Svineriet i Mejlgade bidrager han med indsigt i både iværksætteri og den kulinariske verden. Michael nyder at formidle gastronomi og vin, men arbejder også med teambuilding og udvikling for bl.a. fødevarevirksomheder og branchen.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

RASMUS THERKILDSEN
Arkitekt maa og partner i arkitektfirmaet SLETH. Født i Aarhus i 1975 og har været iværksætter i flere sammenhænge og siden 2006 halvpart i SLETH og ansvarlig for opgaver inden for arkitektur og strategisk udvikling. Rasmus er i flere sammenhænge engageret i iværksætteri og blandt andet mentor i drivhuset Ark: Idea på Arkitektskolen Aarhus og samtidig tilknyttet Arkitektskolen Aarhus og Aalborg Universitet som censor på kandidatniveau.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden 2016.

RUNE KILDEN
Rune Kilden arbejder som Byudvikler. På Aarhus Ø har han deltaget i projekter som Lighthouse, Pakhusene og AARhus. Rune Kilden har desuden deltaget aktivt i udviklingen af de midlertidige aktiviteter som Strandbaren og Ø-haven. Rune Kilden sidder i bestyrelse for bl.a. Teatret Gruppe 38.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden åbningen i 2012.

SUSANNE TOFTGAARD NIELSEN
Susanne har omfattende ledelseserfaring som direktør i Ramboll Management gennem mange år, som CEO hos arkitektfirmaet C.F.Møller og nu som selvstændig ledelsesrådgiver. Hun har deltaget i forskellige udviklingsaktiviteter for Aarhus Kommune, herunder udviklingen af Kulturby 2017 som repræsentant for erhvervslivet i Aarhus. Hun er mentor for flere start-ups og sidder i bestyrelsen for en række rådgivnings-firmaer og udviklingsorganisationer.
Medlem af Godsbanens bestyrelse siden åbningen i 2012.

KONTAKT

info@godsbanen.dk
+45 2522 1210