søg menu

Teater Katapult

Write faster

DATO: Onsdag 1. februar
TID: Dørene åbner 19.30.
LOKALE: Kabinettet
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: 75,-
KØB BILLET

SKAL DET LYKKES 3 DRAMATIKERE OG 2 SKUESPILLERE AT SKRIVE ET HELT TEATERSTYKKE LIVE?

Nu er det dramatikerens tur til at improvisere, når Teater Katapult Akademiet præsenterer ”Write Faster” – et dugfrisk koncept fra Londons undergrund. Hop med dramatikerne i arbejdstøjet og se dem svede, når de kaster sig ud i at skrive et helt teaterstykke live, lige der, for øjnene af publikum, mens to skuespillere sætter kød og blod på historien.

Det hele foregår samtidigt og for hver scene skrues tempoet og de kreative benspænd i vejret, da dramatikerne kun har den tid, det tager skuespillerne at fremføre scenen, til at hive næste scene ud af skrivemaskinen, og hvis de nedsmelter, og det gør de ofte, så kommer publikum dem til undsætning med nødreplikker.

AFSLAPPET STEMNING OG UVENTEDE PLOT TWISTS
Der er ingen rewrites og ingen kære mor, når replikkerne flyver hen over scenegulvet i en underholdende stemning, der kalder på både latter og alvor.

WRITE FASTER er et impro-teater koncept hentet fra undergrundsscenerne i London. Gruppens sammensætning ændrer sig hver gang og består af både nye talenter og garvede dramatikere fra scenekunstmiljøet i Danmark.

RED DRAMATIKERNE MED EN NØDREPLIK
Første scene sparkes i gang af værten kl. 20.00, men har man lyst til at komme og nyde en håndbajer og fylde hatten med nødreplikker, så er dørene åbne fra kl. 19.30, hvor man kan se dramatikernes arbejde med første scene live.

Showet præsenteres i samarbejde med WRITE FASTER og Teater Katapults udviklingslaboratorium Katapult Akademiet. Professionelt niveau garanteres.

Hvem, du kan møde på scenen offentliggøres løbende på Write Fasters Facebookside.