søg menu

Teater Katapult

WRITE FASTER

DATO: Lørdag 2. december
TID: 20.30
LOKALE: BlackBox
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 75,-
KØB BILLET

Nu er det dramatikerens tur til at improvisere, når Teater Katapult Akademiet præsenterer ”Write Faster” – et dugfrisk koncept fra Londons undergrund. Hop med dramatikerne i arbejdstøjet og se dem svede, når de kaster sig ud i at skrive et helt teaterstykke live, lige der, for øjnene af publikum, mens to skuespillere sætter kød og blod på historien. 

Ambitionen er i alt sin enkelthed, at skrive et afsluttet værk, easy – bortset lige fra … at det hele foregår samtidigt!

For hver scene skrues tempoet og de kreative benspænd i vejret, da dramatikerne kun har den tid, det tager skuespillerne at fremføre scenen, til at hive næste scene ud af skrivemaskinen … og hvis de nedsmelter, og det gør de ofte, så kommer publikum dem til undsætning med nødreplikker! 

2. december rykker Write Faster i BlackBox. Første scene sparkes i gang af værten kl. 21.00, da arrangementet foregår i forbindelse med Katapult Akademiets festival SCRATCH NIGHT. Har man lyst til at komme og nyde en håndbajer og fylde hatten med nødreplikker, så er dørene åbne fra kl. 20.30, hvor man kan se dramatikernes arbejde med første scene live.