søg menu

Teater Katapult

Write faster

DATO: 29.-30. august
TID: 19.30
LOKALE: Black box + Kabinettet
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: 75,-
KØB BILLET

Skal det lykkes 3 dramatikere og 2 skuespillere at skrive et helt teaterstykke live?

Nu er det dramatikerens tur til at improvisere, når Teater Katapult Akademiet præsenterer ”Write Faster” – et dugfrisk koncept fra Londons undergrund. Hop med dramatikerne i arbejdstøjet og se dem svede, når de kaster sig ud i at skrive et helt teaterstykke live, lige der, for øjnene af publikum, mens to skuespillere sætter kød og blod på historien.

Ambitionen er i alt sin enkelthed, at skrive et afsluttet værk, easy – bortset lige fra, -.. at det hele foregår samtidigt. Til Aarhus Festuge har Write Faster arrangeret et dobbelt-show d. 29. august i Kabinettet og d. 30. august i BlackBox alt sammen på Teater Katapult. Den prisvindende dramatiker og krimiforfatter Brian Wind-Hansen gæster Write Faster for sammen med 2 andre dramatikere at skrive et stykke i 2 akter over 2 aftener ud fra temaet: 30 år – en krønike.

RED DRAMATIKERNE MED EN NØDREPLIK

For hver scene skrues tempoet og de kreative benspænd i vejret, da dramatikerne kun har den tid, det tager skuespillerne at fremføre scenen, til at hive næste scene ud af skrivemaskinen, og hvis de nedsmelter, og det gør de ofte, så kommer publikum dem til undsætning med nødreplikker.

Første scene sparkes i gang af værten kl. 20.00, men har man lyst til at komme og nyde en håndbajer og fylde hatten med nødreplikker, så er dørene åbne fra kl. 19.30, hvor man kan se dramatikernes arbejde med første scene live.