søg menu

Åbne Scene

Work in process: VOICES FOR EXISTING

DATO: Residency: 7.-18. marts
TID: Vidensdeling: TBA
LOKALE: Åbne Scene
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Gratis

English below

Artist in residence: Mai Ane Pil Siedentopp
Residency-periode: 7. – 18. marts

“På det seneste har jeg været optaget af tanken om det grafiske som noder for de nodeløse. Både for nodeløse instrumenter/materialer, men også så lytterne kan læse partiturerne som en bro eller en ordbog til musikken.“

Musik, papir og iscenesættelse 
Med afsæt i det tidligere projekt “Pieces for Paper”, med fem værker for papir, vil komponisten Siedentopp i denne undersøgelse fortsætte udviklingen af den iscenesatte koncertoplevelse. VOICES FOR EXISTING blander nyklassisk og elektronisk avantgardemusik, med stemmen som centralt element, i form af variationer for kor og solister.
Papiret er et gennemgående materiale i projektet, som med sin alsidighed i lyd og struktur bidrager til de sanselige kompositioner, hvor nasale, diffuse og tætsluttede rum i stemmen undersøges. På Åbne Scene vil hverdagens materialer blive testet som instrumenter, og gennem klangrum og visuelle undersøgelser tages lytteren med på en sanselig rejse.

Composition: Mai Ane Pil Siedentopp (DK)
Music / performance: Lokale musikere fra Aarhus – TBA

——

Music, paper and staged performance
VOICES FOR EXISTING blends neoclassical and electronic avant-garde music, with the voice as a central element, with variations for choirs and soloists. Paper is a continuous material in this project, which, with its versatility in sound and structure, contributes to the sensuous compositions.
At Åbne Scene, the focus will be on testing everyday objects as instruments, and through sound and visual experiments take the listener on a journey into the material.

Artist in residence: Mai Ane Pil Siedentopp