søg menu

Musik

VERDENS SIDSTE IDÉ

DATO: FREDAG 27. NOVEMBER
TID: DØRE/KONCERT 20:00/21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3B
ENTRÉ: 120
KØB BILLET

Verdens Sidste Idé er aarhusiansk indierock med et følelsesfuldt og let udtryk, der i øjeblikket markerer sig i feltet af dansksprogede artister. 

Siden dannelsen i foråret 2018 har bandet spillet SPOT Festival og udgivet tre singler, som er blevet særdeles positivt anmeldt. Den seneste single “Et Andet Liv” premierede på P6 med ordene “Det’ dansk, det er episk, det er poetisk, det er helt fantastisk”. Bandet sparkede døren ind allerede ved deres debutkoncert. Under titlen “Original dansksproget rockmusik i særklasse” anmeldte GAFFA koncerten til hele fem stjerner. 

Verdens Sidste Idé kendes på viltre tekster og kompositioner i et slagkraftigt rockunivers tilsat synthesizer, horn og vocoder. Der er noget til både hjertet og hjernen. Bandet forener bred appel og kant, som et møde mellem bonderøven og Bowie, og live vinder bandet hjerter med stort musikalsk overskud og masser af varme.

Bag produktionerne står bandets guitarist og producer Dennis Ahlgren, som også har produceret de fleste Tina Dickow-albums.