søg menu

Marked

Veras Marked

DATO: 18. september
TID: 11-16
LOKALE: Rå Hall
NÆRMESTE INDGANG: 3C eller 3A gennem Foyer
ENTRÉ: 25.- // 35.-
KØB BILLET

Veras Market kommer til Aarhus

18. september og 5. marts forvandler Veras Godsbanen til et sandt loppemekka med 70 private stande, gratis tøjbytte i Veras stand og masser af genbrugsguld i kampen om at stoppe tøjspild og forlænge tøjs levetid.

 

1.100 m² genbrugstøj-mekka med gratis tøjbytte til alle

Alle skønne aarhusianere får nu igen mulighed for at bytte, sælge og købe brugt tøj gennem det cirkulære genbrugsunivers Veras – og skabe sig en grøn garderobe og være med i kampen om at minimere tøjspild. Konceptet har gennem årene tiltrukket sig stor opmærksomhed, og alle fra Irina the Diva, Frederik Trudslev, Marie Jedig til amerikansk Vogue og Lars Løkke har stiftet bekendtskab med stifter og CEO af Veras, Rebecca Vera, og hendes team af farverige Veras damer, som arbejder for nye, brugte tøjvaner og med at gøre genbrug til danskernes foretrukne brand.

 

Få dit brugte tøj i rabat på nyt, brugt

Har du skønt kluns, som du ikke bruger, så ta’ det med til Veras loppestand på markedet. Her udbetaler Veras dig point for dit tøj – point, som giver dig op til 50% rabat på ALT nyt, brugt tøj i Veras. Du kan købe fra Veras stand eller online på verasvintage.dk

 

Du kan også shoppe løs i de 70 private stande, som stiller klar med Aarhus’ flotteste, private garderober. Shop alt fra unik vintage til lækre brands og prisvenlig highstreet – der er altid genbrugskup i lange baner at gøre sig på Veras Market, og du er garanteret en bæredygtig garderobe for en slik.

 

Om markedet

Veras Market i Godsbanens Rå hal, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

18. september og 5. marts fra kl. 11.00-16.00.

Køb din stand og sælg ud her.

Stande inkl. bord koster 400 kr. Lej et tøjstativ inkl. 50 bøjler for 220 kr.

 

Entré koster 25,-/35,- (forkøb/i døren)

Køb entré online her.

Hold dig opdateret på Veras facebook-event her.

 

Om Veras
Veras er et cirkulært tøjfællesskab, som bekæmper tøjspild. Veras er skabt i 2016 af Rebecca Vera ud fra tanken om, at alt tøj har værdi, kan genbruges og få et nyt liv. I Veras kan du let bytte, købe og sælge genbrugstøj på markeder, i vores butik og på verasvintage.dk – og dét, der er hullet eller slidt, reparerer og upcycler vi for dig. Intet nyt indkøbes og intet tøj går til spilde. Siden starten i 2016 har Veras reddet over en halv million stykker tøj fra at blive smidt ud.