søg menu

Udstilling

Urds Brønd: Gengangere

DATO: 26. september-7 november
TID: Mandag-fredag kl. 8-16 eller efter aftale med kunstnerne
LOKALE: Mellemrummet
NÆRMESTE INDGANG: 3F i Skovgaardsgade eller følg de grønne fodspor i gulvet.
ENTRÉ: Gratis

I udstillingen Urds Brønd: Gengangere genfortæller og videreudvikler de to kunstnere Loreal Prystaj og Christel Elver Pilkær den særegne Nordiske kulturelle arv, som befinder sig bl.a. i Midtjylland. Projekter er udviklet i og omkring Aarhus og Ry, hvor Christel har sin daglige gang. Hertil tager projektet udgangspunkt i Nordisk mytologi og nordiske folkesagn, samt arkæologiske fund og fortællinger fra området omkring Alken Enge og Forlev Mose i Skanderborg.

Projektet er en fotografisk ”udgravning” og skulpturel undersøgelse af Naturen, kroppen og jorden som et arkiv for glemte fortællinger. Hertil gør projektet brug af de to kunstneres udvidede fotografiske praksis og skulpturelle tilgang til det fotografiske medium. Således befinder udstillingen sig i et spændingsfelt mellem fotografi, skulptur og installation med inddragelse af analoge, eksperimenterende og digitale fotografiske processer og værker.

Fernisering torsdag d. 26. september kl. 15-18. Artist talk (på eng.) kl. 16.30 med de to kunstnere Loreal Prystaj (UK/US) og Christel Elver Pilkær (DK)