søg menu

Foredrag / seminar

Trives Du Trives De

DATO: Torsdag, den 7 semptember
TID: 19:00 - 21:00
LOKALE: Remissen
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 245,-
KØB BILLET

Er du bekendt med følelsen af utilstrækkelighed, både hos dig selv og hos andre?

Kender du til “Følelsen af utilstrækkelighed, selv om man gør alt for at være tilstrækkelig.”? Hvis du nikker genkendende til dette, eller kender en der gør, så er dette foredrag og samtalecafé lige noget for dig.

Robert går direkte til kernen af en af samfundets største udfordringer – stress, angst og mistrivsel, der er blevet normen i vores hverdag. Han udforsker hvor det går galt for de fleste, og hvilke mekanismer i samfundet der holder folk fanget i en negativ spiral.

Men i stedet for blot at fokusere på symptomerne, dykker Robert ned i årsagsbehandlingen. Målet er at skifte gear og gøre noget ved mistrivslen.

Vi inviterer dig til en aften hvor vi skifter gear og lander i en samtalecafé. Her vil Robert vise og fortælle, hvordan vi skaber trivsel, og samtidig vil du have mulighed for at stille spørgsmål og deltage i samtalen.

Dette er hvad du kan forvente at tage med hjem fra denne aften:

  • Vi taler med hinanden i stedet for til hinanden og drøfter, hvad der skal til for at skabe bedre trivsel. Vi lærer kunsten at gøre det farlige ufarligt.
  • Du vil lære at spotte uhensigtsmæssige mønstre og hurtigt skifte til et spor, der åbner vejen til sundere og bedre valg. Vi lærer kunsten at gøre det komplicerede enkelt.
  • Robert vil præsentere en nem og effektiv metode til at skabe psykologisk tryghed, tillid og fremme positiv udvikling.
  • Endelig får du nøglen til at tage styrken og magten tilbage til dit eget liv, som kan bane vejen for øget trivsel, glæde, overskud, kreativitet og meget mere.

Her er hvad en tidligere deltager, Annie Dahl, Head of QHSE, Alfa Laval A/S, sagde om oplevelsen:

“Timerne fløj afsted, vi var aktive, lyttende og i den grad med i processen… Det var lige spot on til vores fremtidige arbejdsmiljø arbejde – netop med at skabe fundament for trivsel i virksomheden.”

Vi ser frem til en inspirerende aften med dig, hvor vi sammen vil fokusere på trivsel og finde løsninger på de udfordringer vi står overfor. Vel mødt til Foredrag og Samtalecafé!

Foredrag og Samtale Cafe

  • Dato: 7. september 2023
  • Tid: 19:00 – 21:00 (Dørene åbner kl. 18:45)
  • Sted: Godsbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C (Remisen)
  • Pris: standard plads 245,-