søg menu

Musik

Tomas Høffding

DATO: torsdag 16. marts
TID: Døre kl. 20:00, Koncert kl. 21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3b
ENTRÉ: 165
KØB BILLET

En af Danmarks travlest turnerende kunstnere, Tomas Høffding, tager fri fra hans evige rejse med den internationale succes Whomadewho, for at spille en lille kompakt Danmarks turne i marts 2023.

Hvis du var en af de heldige, der nåede at få billet til hans første, eneste, og totalt udsolgte spillestedskoncert i 2021 på Hotel Cecil vil du vide, at Tomas Høffding live med band er en usædvanlig nærværende, følelsesmættet og samtidig clubby oplevelse. Intense passager med kun Tomas og hans guitar væver sig ind og ud af cyklende discovibes, four-to-the-floor stortromme og dyb bas, med hans bløde croon og intime sangskrivning som omdrejningspunkt.

Tomas Høffdings beskriver selv sin musik som en gummicelle med fløjsbetræk: “Jeg prøver at skabe et robust og varmt space, hvor man kan kaste sig trygt ind i væggene eller bare sidde og få varmen. Hårdt og blødt på en gang. Et sted i musikken hvor vi rummer os selv og hinanden. Hvor vi kan danse, græde og være nærværende sammen. Og så må det gerne skubbe til grænserne, hvad elektronisk popmusik kan være”

Tomas varsler et nyt album i februar 2023, og sangene fra dette album vil for første gang kunne høres live på den kommende Danmarksturné. Han kommer naturligvis også til at spille sangene fra hans debut, Ild, Drømme Frihed og Fred.

Bandet:
Guitar, synths og kor: Una Skott (Falullah, Nana Jacobi)
Trommer: Nikolaj Montin (Phlake, Mø)
Kor: Signe Eggert, Antonia MrSic, Miriam Villekjær Lassen og Simone Tang


Spørgsmål?

TEL: +45 86 760 344

MAIL: kontakt@radarlive.dk