søg menu

Musik

The Ocean (DE)

DATO: Fredag 20. Januar
TID: DØRE/KONCERT 20:00/21:00
LOKALE: RADAR
NÆRMESTE INDGANG: 3B
ENTRÉ: DKK 175,-
KØB BILLET

Som en af de mest hæsblæsende livebands på den moderne heavy-scene, har tyske The Ocean siden årtusindskiftet leveret tung, atmosfærisk post-metal frit fra leveren.

Udover at have spillet på store festivaler som Wacken, Hellfest og Roskilde Festival, har de turneret med de prominente heavy-acts Opeth, Mastodon og Devin Townsend.

The Ocean har konstant udviklet sig igennem karrieren med et ønske om at skubbe til metalgenrens rammer. Det har resulteret i en række komplekse, vilde og grænsesøgende albums, hvoraf ’Pelagial’ fra 2013 er blevet kåret til en af årtiets 40 bedste metalplader af magasinet Loudwire.

Senest har de i 2020 udgivet konceptalbummet ‘Phanerozoic II: Mesozoic / Cenozoic’  – efterfølgeren til ’Phanerozoic I: Palaeozoic’, der beretter om jordens udvikling i et sprudlende og melodisk metal-landskab. I modsætning til den første af de to albums, er The Ocean gået i en mere progressiv og eksperimenterende retning på ‘Phanerozoic II’ med variation i tempo, beats, guitarlyd og brug af elektronisk udstyr.

For fans af Breach, Isis, Tool, Mastodon, Karnivool, Pink Floyd, Cult of Luna, Russian Circles, Mono og Opeth.

Loic Rossetti – Vokal
Paul Seidel – Trommer
Mattias Hägerstrand – Bas
Robin Staps – Guitar
David Ahfeldt – Guitar
Peter Voigtmann – Keyboard

Support: Double Space

Double Space spiller deres helt eget destillat af sludge og doom. En knusende tung tour de force, hvor der stirres direkte ned i den følelsesmæssige afgrund. Double Space har eksisteret siden 2004, og er en af Aarhus’ bedst bevarede hemmeligheder.