søg menu

Musik

The Awesome Welles

DATO: fredag 3. marts
TID: Døre kl. 20:00, Koncert kl. 21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3b
ENTRÉ: 150
KØB BILLET

Efter den pludselige forsvinden og blot en enkelt, udsolgt koncert siden 2016 er The Awesome Welles tilbage med nyt album og 8 koncerter i landets største byer.

“… The Awesome Welles tilbage som en dyster fugl Fønix. …det er mørkt og melankolsk, renset for klynk, og et virkelig stærkt comeback.” (Gaffa, 5/6)

Fem år skulle der gå, før noir-rockerne gjorde deres genkomst med den anmelderroste opfølger og en atter insisteren på rockmusikkens raison d’etre. Oven på det hæderkronede debuterende udspil og lovprisende profetier i ind- og udland vendte trioen i 2019 tilbage med ni sange forfriskende fri af tidens tendenser og dogmatikker. På River’s Edge dyrkes en forkærlighed for akustiske instrumenter og en analog, håndspillet tilgang i et organisk, inderligt og monstrøst lydspor, som danner agter for dansk-canadiske teolog og præst, Adam Allens, skæbnesvangre tekster, hvorfra livsangst og elementernes rasen flyder.

Nu er det  tidsløse og atypiske rockband tilbage for bestandig med endnu et autonomt album, der artikulerer livets store spørgsmål og portrætterer menig mands famlen i en evigt foranderlig og urokkelig verden.

Der er omsider hold i tilbagevenden for det alternative rockband, der i begyndelsen af ’23 rammer Radar og Aarhus med deres særegne, mørke, eksplosive og følelsesladede rockudskejelser.

 


Spørgsmål?

TEL: +45 86 760 344

MAIL: kontakt@radarlive.dk