søg menu

Teater Katapult

SVANEKE

DATO: 16.-17. november
TID: 16. november 19.30 + 17. november 16.30
LOKALE: Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A + 3H
ENTRÉ: 190,-/140,-/95,-/75,-
KØB BILLET

Corona-strandet på Bornholm

Midt under corona-krisen i foråret 2020 strandede den amerikanske teatermand Kevin Doyle i Svaneke. Her begyndte han at studere livet og at tale med folk om, hvordan det er at leve i et lille samfund i undtagelsestilstand. Et år senere vender Kevin tilbage til Svaneke og taler med de samme mennesker. Hvordan har livet ændret sig? Hvad er der sket med dem? Og hvad er der sket med Svaneke?

SVANEKE er et resultat af isolation og en standhaftig arbejdsmoral, hvor de mere positive senfølger af Covid-19 kommer til udtryk i denne teaterforestilling, der viser en amerikaners syn på et folkefærd så unikt som Bornholmerne.

International genrebryder
Kevin Doyle er dramatiker og instruktør med speciale i interdisciplinært teater og film. Han har arbejdet både i USA og i Europa siden 2008. Doyle har primært fungeret som dramatiker og instruktør, men har i de senere år udviklet sin egen tilgang til research-baseret performance. Hans metode er at fordybe sig i et særligt emne eller et særlig sted, og indsamle observationer, fotografier, video, objekter og interviews, som sættes sammen til en solo-performance.

NB! Der tales både engelsk og dansk i forestillingen.