søg menu

Teater Katapult

StorySlam – ‘Sommerfugle i mave’

DATO: 29. september
TID: 19.30
LOKALE: Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A + 3H
ENTRÉ: 75,-
KØB BILLET

Levende historier fortalt live!

Teater Katapults store fortælledyst, StorySlam, er en konkurrence i historiefortælling stærkt inspireret af newyorker-fænomenet The Moth .

Sjove, alvorlige og skæve historier på 5-6 min. fra hverdagens Danmark fortalt live! Fortællerne er almindelige mennesker med virkelige historier fra deres liv.

Der kommer løbende nye StorySlam-datoer og -temaer sæsonen igennem. Det er altid kun muligt at købe billet til den næstkommende StorySlam-aften – så kig forbi katapult.dk. Måske det er næste gang, du skal opleve den store fortælledyst – der er på ægte uformel, storyteller-vis en dåseøl inkluderet i billetprisen.

Stem på din favorit
Det er publikums fornemmeste opgave at heppe og stemme på aftenens favorit-fortæller. Som publikum er det altså dig, der bestemmer, hvem der vinder aftenens fortælledyst. Vidt forskellige historier fra vidt forskellige mennesker er på tapetet, og du sender den fortæller, du bedst kan lide, videre i konkurrencen.

Hvert StorySlams vinder ryger nemlig videre til StorySlam GRAND SLAM, som finder sted hvert år i december. Her skåler vi i bobler og kårer årets bedste fortæller, som præmieres med en rejsepræmie!

I år vil StorySlam GRAND SLAM, 13. december, foregå på Gellerupscenen. Mere om det senere på året.