søg menu

Åbne Scene

Stonefulness Live

DATO: Onsdag d. 2. og lørdag d. 5. marts
TID: Kl. 19 og 21
LOKALE: Åbne Scene
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: 130-180 kr
KØB BILLET

EN UMULIG PERFORMANCE
Stonefulness er balancerede stenskulpturer, der med deres provokerende umulighed står som levende mysterier – dragende i deres uforklarlighed. Kunstner Oliver Nani søger, med sine skulpturer som nøgle, at låse døren op ind til det rum som mange moderne mennesker har mistet adgangen til: rummet hvor svarene stopper, hvor kun spørgsmålet, mysteriet og magien bor.

Med Stonefulness Live tegner han et menneskebillede – et billede i 2 sektioner, 2 rum. I Rum 1 bor tankens, sprogets og fornuftens univers, og publikum lukkes ind i historier om det uforståeligt ‘magiske’ som vokser ud af arbejdet med balanceskulpturerne. I Rum 2 bor sansernes, mysteriets og magiens univers. Her forvandles almindelige sten til utrolige skulpturer, som med deres smukke, men provokerende umulighed udstiller den eksistentielle kamp for at give meningen og magien plads i livet.

Stonefulness Live forener performancekunst, historiefortælling, musik og rituelle handlinger i en kunstnerisk kraftpræstation, hvor kunstner Oliver Nani skubber til grænserne for, hvad scenekunsten kan være.

Se mere og køb billet på billetto.dk