søg menu

Åbne Scene

Steps 

DATO: 19. september – 1. oktober 2022
TID: TBA
LOKALE: Åbne Scene
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Vidensdeling: TBA

Artists in residence: Wallmeier/Means

A choreographic novel

De sidste to år har Max Wallmeier og Maia Means samarbejdet om et projekt, der resulterede i to bøger. De to koreografer og dansere oplevede det som berigende at ændre medium og udforske nye former og metoder. Da de skrev den anden bog begyndte teksterne at vende sig mod en mere performativ retning, med beskrivelser af danse, scenerum og teatrale dialoger. Og de to vender nu tilbage til det, de er mere vant til at arbejde med – oplevelsen af krop, tid og rum.

Efter et residens på MARC i Knislinge i Sverige med kropslige og dramaturgiske undersøgelser med bøgerne som grundlag, tages det materiale og de metoder, som de to kunstnere udviklede gennem bøgerne, nu med ind i Åbne Scenes blackbox. Her vil duoen undersøge, hvordan arbejdets mening, form og indhold kan transformeres i retning af en forestilling.

KOREOGRAFER OG PERFORMERE: Max Wallmeier and Maia Means

The work STEPS lies at the intersection of choreography and literature. With an interest in how words shape the way we can perceive physical realities, we want to extend the methods used for writing our novel Steps into a staged performance.