søg menu

Musik

Skrallebang

DATO: Tirsdag 27. februar
TID: døre kl. 9.30, koncert kl 10.00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 50,- for private / 500,- for institutioner
KØB BILLET

Skrallebang har siden 2017 samarbejdet med Radar om at introducere børn til musikkens univers.

Sanserne skærpes og børnene får mulighed for at opleve, hvad et rigtigt spillested kan levere i form af lyd, lys og samhørighed.

Skrallebang spiller aktive koncerter, hvor børnene inddrages gennem leg, bevægelse, historiefortælling og udklædning. Det er et koncertformat, hvor fantasien sættes i gang, hvor der grines, læres og opleves. Fælles for sangene, legene og rekvisitterne er, at både pædagoger, lærere og børn bliver inspirerede til at synge, spille, fortælle og lege på nye måde. Skrallebangs koncerter emmer af musik, motorik, leg, læring, inspiration og finurlige indslag.

Koncerterne henvender sig hovedsageligt til børn mellem 3 og 6 år samt eventuelle specialklasser og institutioner.

Skrallebang består af musikerne Nana Bang Kirkegaard og Søren Jensen: ”Vi vil gerne videreformidle vores glæde for musik, sang, bevægelse, leg – og for de gode fortællinger. Vi arbejder mest ud fra eventyr og børnebøger, og vi har sammensat flere temakoncerter med fortællingerne som omdrejningspunkt. Vi brænder for at levere anderledes børnemusik på rigtige instrumenter og på grej, der har samme kvalitet som det, de voksne kræver, når de går til koncert. Ikke mindst derfor er samarbejdet med Radar genialt!” siger de to musikere fra Skrallebang.

Salen vil efter hver forevisning være åben, hvor institutionerne er velkomne til at blive hængende og f.eks. spise medbragte madpakker.

Institutioner bestiller billet på kontakt@radarlive.dk

Private kan købe billetter i døren.