søg menu

Musik

Skammens Vogn

DATO: Torsdag 1. September
TID: Døre kl. 20:00, Koncert kl. 21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3b
ENTRÉ: 150
KØB BILLET

Skammens vogn tager igen på en lille tur rundt i landet og det bliver som sædvanlig med lige dele smil, tårer, skamløs selvhjælp, religiøs mystik, skæve popslaskere og bluesdroner.

Med andre ord: den store vuggende og vitaminrige powervælling af genialitet og dumhed, fællessang og avantgarde der har kendetegnet det lille orkester siden deres start i midten af nullerne.

Der vil være publikumsfavoritter og helt nye sager, når Zeuthen, Millung og Hoiness live får selskab af Nicklas Sørensen på guitar (også kendt fra syrerockbandet Papir) og Anders Wallin på bas (også kendt fra Fried Okra).

Skammens Vogn består af de tre gamle skolekammerater, der laver sange om kunst og om at være menneske i livet og alt der imellem. De udgav senest ‘Kunst og rock’ i 2021, deres sjette album, der blandt andet modtog 5 stjerner i Politiken, ligesom den kastede en nominering til ’Årets tekstforfatter’ af sig til forsanger Nikolaj Zeuthen ved musikkritikernes Steppeulv-prisuddeling i foråret 2022.

Zeuthens sangskrivning balancerer elegant på en knivsæg mellem det naive og dybsindige, Millungs og Hoiness’ lyd mellem det jazzede, rockede og avantgarde. Skammens vogn er mødet mellem de tre. Mødet mellem tre forskellige typer kærlighed til musik.