søg menu

Musik

Selina Gin

DATO: fredag 26. maj
TID: Døre kl. 20:00, Koncert kl. 21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3b
ENTRÉ: 200
KØB BILLET

I sine egne sange har Selina videreført minimalismen fra Nelson Can, men i et mere intimt, atmosfærisk og eftertænksomt univers. Et univers, som viser musikalsk alsidighed og overskud med smagfuld brug af synthesizere og guitarer. Et vigtigt aspekt i soloprojektet er desuden, at Selina selv producerer musikken foruden at skrive den. Det er også en medvirkende faktor til, at de meget personlige sange fremstår endnu mere nærværende og vedkommende.

Selina Gins første album i eget navn, ‘Patiently Waving’, udkom i september 2022 og har favnen fuld af tornefri kritikerroser.

“Selina Gin har lavet et mesterligt album og hun indfrier helt sikkert de høje forventninger, der allerede var sat til hende.” (Bands of Tomorrow)

“Man befinder sig i et blødt og behageligt rum og overraskes ofte af træfsikkerheden i kompositionerne.” (Politiken)

Disse er blot nogle af de rosende ord, som albummet har fået med på vejen. Foruden 5-stjernede anmeldelser i både Jyllands-Posten, GAFFA og Soundvenue, samt 4 hjerter i Politiken.

Efter den succesfulde albumudgivelse har Selina Gin kastet sig over at skrive musik til en musical på Aalborg Teater,men til maj drager den talentfulde kunstner på landevejen, hvor man på Radar kan høre materialet live og synge med på radiohits som ‘Cause We Had It All’ og ‘Good Cry’.

___

Spørgsmål?

TEL: +45 86 760 344

MAIL: kontakt@radarlive.dk