søg menu

Radar

SAUNA SENERE

DATO: Fredag 27. oktober
TID: Døre kl. 20.00, koncert kl. 21.00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 165
KØB BILLET

Visionerne er høje og der er et stort afkast i vente, når det punk-pop romantiske vanvidsorkester Sauna Senere, går ind i efteråret med store planer. Der er kun en bæredygtig foretning hvis skrøbeligheden og ærligheden er til stede.  

Med bandets anden ep EP2 er der masser nye produkter at vise frem. Forvent optempo sange med masser af energi og en næsten barnlig ærlighed, når bandet bevæger sig fra det ene lydunivers til det andet, alt mens energien flyder langt ud over scenekanten. Inspireret af punk-, pop-, rave-musik og meget andet, skaber Sauna Senere en unik lydoplevelse.

Sauna Senere har flere gange fået fine ord med på vejen fra professionelle og respekterede organisationer såsom GAFFA og P6 Beat. De har spillet en lang række definerende koncerter. Blandt andet har de to år i streg prydet programmet på SPOT Festival.

Sauna Senere består af fængslende forsanger og guitarist Johan Bølling-Ladegaard, keys og synthekvilibrist Jakob Ferdinand Hansen og hurtigtslående trommeslager Anders Nebeling. Sauna Senere A/S – posibilities are the future.