søg menu

Scene

SANG FRA KÆLDERDYBET

DATO: 10. - 14. maj
TID: Kl. 15 / 19.30
LOKALE: Kabinettet
NÆRMESTE INDGANG: Fx 3A eller 3H - følg de blå fodspor i gulvet :-)
ENTRÉ: 80-130 kr

Hvordan står det egentlig til med dansk teater anno 2023? Med 300 år på bagen er der nok at tage fat på og stille spørgsmål til; hvad skal vi med kunstformen i dag? Er hundrede forestillinger med røde lamper det vigtigste? Eller er det vigtigst at have en holdning? En mening? Især i en tid, hvor gale menneskers krig fra den ene dag til den anden udrydder alt – måske også kunsten. Vi skal måske længere ned i kælderdybet for at finde den menneskelig ånd.

Alle disse tanker har den aarhusianske teatertrup Stormen og dramatiker Ove Raskmark tumlet med. Svaret er blevet forestillingen SANG FRA KÆLDERDYBET.

Trump, Messerschmidt og Gene Hackmans jakke
Skuespillerinden Vera har 40-års jubilæum på scenen. Hun kan få de roller, hun vil have i de opsætninger, hun ønsker på de scener, hun kan drømme om.
Men det vil hun ikke. Ikke længere. Heller ikke hovedrollen i mastodont-musicalen SKARPE KUGLER I BRUXELLES. Hun har fortrukket sig til teatrets kælder, hvor hun inviterer publikum til at se hendes egen forestilling – selvom der kun kommer ”fem ludere og en lommetyv. Eller 10 vennebilletter.” Men Vera er ligeglad. Hun er stædig, hun er sej og hun er vred. På livet, teatret, sig selv, og på Trump, Messerschmidt og Gene Hackmans jakke. For hvad er det, vi vil med hinanden og med kunsten?

SANG FRA KÆLDERDYBET er et eksistentielt drama, der i absurde komiske og meningsladede replikker beskriver vores angst, vores afmagt og vores håb for kunsten og et bedre liv på jorden.

FAKTA:
Instruktør: Ove Pedersen
Dramatiker: Ove Raskmark
Medvirkende: Sacha World, Ove Raskmark, Ove Pedersen
Priser:
Standard: kr. 130,-
Studerende: kr. 80,-
Pensionister: kr. 100,-
Grupper (min. 10 pers): kr. 80,-

Spilletider: 10. – 14 maj 2023 kl. 19.30 på hverdage og kl. 15 i weekenden i Kabinettet.

Billetter og information: tlf. 40 91 10 55 eller sachaworld7@gmail.com