søg menu

Musik

Rin

DATO: Fredag 12. april
TID: Døre kl. 19.00, koncert kl. 20.00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 140,-
KØB BILLET

Rin serverer pop fra øverste hylde med ørehængere, legende produktioner og tekster, der rammer dig lige i mellemgulvet. 

Gør dig klar til en musikalsk genfødsel. Rin er et fantastisk nyt navn på den danske musikscene, der er klar til at slå rødder i musikbranchen – og i dig. Den erfarne musiker, producer og artist Rikke Østergaard (Rin) har hidtil arbejdet under kunstnernavnet O/RIOH, men er efter en årrække i den mere eksperimenterende ende af den musikalske skala klar til en relancering, der appellerer til alle med et soft spot for velproduceret, velskrevet og veldrejet pop. Hun lægger ud med den absurd fængende og følelsesmættede førstesingle “Riv det hele ned”, der rammer gaden inden længe.

Radar-koncerten bliver cementeringen på en helt ny æra for Rin, der med stor succes har prøvekørt det nye, dansksprogede materiale på sidste års SPOT Festival for en fuld sal, og på hovedscenen ved Copenhagen Pride på Rådhuspladsen.

Forvent en aften med kantet pop af tårnhøj kvalitet, følelser indeni og udenpå, samt en generel “OMG kender”-vibe, når Rin åbner op for sit lyriske univers. Det bliver en aften med overraskelser, nærhed, intimitet og fest.

Rin har i en årrække spillet sammen med et tophold af musikere, der også kommer med på Radar den 12. april:

Kristoffer Jeberg (Code Elektro): Kapelmester, trommer
Amanda Krogh Nielsen (iomfro):  Synthbas, perc, kor
Nikolaj A. Berg (Clothing Club): Keys, guitar, kor

Rin har lovet, at vi på aftenen kommer helt ned på jorden, ind til det nøgne menneske og helt op under loftet og ud i afkrogene af livet. Ledt hele vejen af hendes velspillende og karakteristiske musikere; anført af Rins egne helt rå og fængende tekster i spidsen.