søg menu

Teater Katapult

QUEENS

DATO: 12. - 13. januar
TID: KL 19:30
LOKALE: TEATER KATAPULT
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Inkl. gebyr Standard: 190,- Seniorer (65+): 140,- Studerende: 95,- Unge u. 25 år: 75,- Årskortholdere: 0,-
KØB BILLET

Tre kvinder. Tre liv. Én aften

Danskdansk laver samfundsrelevant teater, som afspejler mangfoldigheden i det danske samfund. I QUEENS tager minoritetskvinderne selv ordet og definerer, hvem de er og hvad deres fortællinger er og nuancerer identiteten som ikke-hvid. Det er dén forestilling, teaterlederen selv savnede som ung kvinde med anden etnisk baggrund end dansk.

Minoritetsdronningerne kommer
“Vi er i 20’erne. Vi drømmer, vi elsker, vi hader, vi kæmper, vi jubler – og vi lever. Når vi mødes, vælter vi ord ud over hinanden, og aftenerne mangler timer til at endevende vores liv og tanker. Vi er vidt forskellige og langt fra enige, men vores hjerter er fulde af søstersolidaritet, og vi bakker hinanden op. Vi deler liv, oplevelser og hemmeligheder og har gjort det siden første skoledag.

Join us en aften i sofaen, hvor vi snakker sex, identitet, karriere og familie og alt det indimellem – om hvad kommer vi fra, og hvor skal vi hen.”
__

Gæstespil af Danskdansk i co-produktion med Teatergrad // Medvirkende Marie-Lydie Melono Nokouda, Amira Jasmina Jensen + Ellaha Lack // Instruktør Sandra Yi Sencindiver // Dramatiker Camara Lundestad Joof // Scenograf Sir Grand Lear // Komponist Karen Duelund Guastavino // Kreativ producent Christine Worre Kann // Idé og koncept danskdansk // Støttet af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Nørrebros Lokaludvalg, Dansk Skuespillerforbund, Kongens Enghave Lokaludvalg, 3Fs Medie- og Kulturfond + A. P. Møller Fonden // Varighed 70 min.