søg menu

Teater Katapult

Pink Pavilion – festival for international dramatik

DATO: Fredag 12. maj
TID: 18.00-00.00
LOKALE: Black Box
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 160,-/120,-/90,-/50,-
KØB BILLET

FESTIVAL FOR INTERNATIONAL DRAMATIK

Pink Pavilion er Blaagaard Teaters årlige reading festival for international dramatik. Festivalen præsenterer international og dansk dramatik instrueret og fremført af en blanding af nye og erfarne kunstnere fra det danske scenekunstmiljø. Festivalen afholdes i afslappede og festlige rammer på Blaagaard Teater i København d. 10.-11. maj og for første gang i Aarhus på Teater Katapult d. 12. maj 2023.

Pink Pavilion er en festival for både publikum, skuespillere, instruktører og dramatikere. Alle mødes omkring den nye dramatik, som giver os nye vinkler på en fælles, global verden. Festivalen bidrager til internationaliseringen af dansk scenekunst, dels ved at præsentere anderledes tekster og kunstnere end man normalt kan opleve på den danske teaterscene, dels ved at facilitere møder mellem de inviterede internationale dramatikere og deres danske kollegaer.

PRAKTISKE RAMMER

Årets tema er MAGT i alle dens former; politisk, personligt, menneskeligt og socialt. Der vil være 4-5 tekster af 30 minutters varighed, der bliver opført af 1-4 skuespillere. Dramatikerne kommer fra Tyskland, Frankrig, Finland og Danmark og teksterne vil blive oversat til dansk med engelske undertekster.

Festivalen på Teater Katapult starter kl. 18.00 i BlackBox og slutter af med en fest med DJ til kl. 00.00. Yderligere program annonceres snarest.

Festivalen er kurateret af eksterne fagpersoner i samarbejde med Blaagaard Teaters ledelse. Samarbejdspartnere er Katapult Akademiet, Goethe Institut, Institut Francais, Finlands kulturinstitut i Danmark, Københavns Kommune og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst.