søg menu

Teater Katapult

PETER DYREBORGS FORBRYDELSE OG STRAF

DATO: 22. januar
TID: Kl. 20
LOKALE: Teater Katapult
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: PRISER Inkl. gebyr: Standard: 130,- Seniorer (65+): 100,- Studerende: 65,- Grupper på min. 10 personer: 100,- Unge u. 25 år: 60,- Årskortholdere: 0,-
KØB BILLET

Et storytelling spoken word soloshow

Peter Dyreborgs FORBRYDELSE OG STRAF er et underholdende storytelling og spoken word soloshow om tyveri, røveri og bedrageri, et vaskeægte værtshus, ja, en meget brun bodega, og lidt for sorte penge, et hemmeligt pengeskab i en jysk provinsby, om mennesker, der går til grunde, og en præst, der bare vil hjælpe et barn… men husk: Kun Vorherre får kredit.

Fra poetryslammer til spoken word

Peter Dyreborg er den mest kendte poetry slammer i Danmark, og han har blandt andet vundet DM i 2008. I dag er han fuldtidsprofessionel spoken word performer, og han er fast tilknyttet Det Kongelige Teater.

Peter Dyrebog var forbi Katapult i 2016 med showet ‘Det Store Skuffejern’, sammen med rapper Per Vers og komiker Per Helge Sørensen … og senest har man kunnet opleve ham på Teatret Svalegangen og Det Kongelige Teaters Skuespilhuset med hans “best of”-show, ‘Den Unge Peter Dyreborgs Lidelser’.

Nu er det tid til helt nye Dyreborg-udskejelser på Katapult!

Se evt. mere på Peter Dyreborgs website her

Anbefalet aldersgruppe: Fra 16 år.

Gæstespil af og med Peter Dyreborg