søg menu

Teater Katapult

ONLY BONES v1.0

DATO: 23. januar
TID: Kl. 20.30
LOKALE: TEATER KATAPULT
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Inkl. gebyr Standard: 190,- Seniorer (65+): 140,- Studerende: 95,- Unge u. 25 år: 75,- Årskortholdere: 0,-
KØB BILLET

Krop(u)muligt!

ONLY BONES v.1.0 er fysisk komik, der går lige i lattermusklerne, når vi bliver mindet om alt det, vores krop kan! En prisbelønnet, hypnotisk forestilling, der med få virkemidler, siger en hel masse.

Finsk-New Zealandske Thom Monckton kan fortælle utrolige historier med sin krop. Han er charmerende og nærværende, og man fascineres af den måde, han både er i kontakt med sin krop og med sit publikum.

Om han fortæller en kærlighedshistorie med sine tæer, en konfliktsituation med sine fingre, eller har problemer med at få sit hoved til at makke ret, så bliver man blæst bagover af, hvor intenst og interessant det er at se på.

Kroppen som historiefortæller
På et sceneområde, der er centreret omkring kun 1 m2r, udspiller der sig en humoristisk beretning om kroppens muligheder for at fortælle store historier.

På scenen er én kunstner, én tekniker, ét lys … og ingen tekst. Alligevel fylder Monckton rigeligt hele scenen ud med sin evne til at gøre ting med sin krop, som du aldrig ville have drømt om, var muligt.
__
Gæstespil af Kallo Collective (NZ) og Thom Monckton (FIN) // Medvirkende Thom Monckton & Gemma Tweedie // Idé og iscenesættelse Thom Monckton // Musik Tuomas Norvio // Præsenteres i Danmark i samarbejde med WILDTOPIA // Varighed 60 min.