søg menu

Teater Katapult

NOGET OM ANTIHELTE

DATO: 2. - 3. marts
TID: KL 19:30
LOKALE: TEATER KATAPULT
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Inkl. gebyr Standard: 190,- Seniorer (65+): 140,- Studerende: 95,- Unge u. 25 år: 75,- Årskortholdere: 0,-
KØB BILLET

En forestilling om mænd – for både mænd og kvinder

Hvad er den perfekte mand anno 2020? Hvad er maskulinitet? Og autoritet? Hvordan er man en god, lyttende og sjov kammerat – og samtidig forføreren, erobreren og elskeren? Hvad er en god far – og kan man være både ven, autoritet og supermand?

Tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating vil være verdens nye helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. Vil kunne klare teenagedatteren, ex-konen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbold-drengene på samme tid. Være mænd nok til det hele og mere til.

Under huden

Manderollen har gennem et par generationer været gennem en voldsom forandring, og det kan være svært at finde de rigtige forbilleder at spejle sig i. Vi kommer helt ind under huden på tre mænd og oplever deres overvejelser om roller, identitet og forbilleder.
__
Gæstespil af Limfjordsteatret // Skuespil og musik Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa // Instruktion Moqi Simon Trolin // Scenografi Kim Fast Jensen // Varighed 75 min.