søg menu

Teater Katapult

NOGET OM ANTIHELTE

DATO: 29.-30. marts
TID: 19.30
LOKALE: Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A + 3H
ENTRÉ: 190,-/140,-/95,-/75,-
KØB BILLET

En forestilling om mænd – for både mænd og kvinder

Hvad er den perfekte mand anno 2020? Hvad er maskulinitet? Og autoritet? Hvordan er man en god, lyttende og sjov kammerat – og samtidig forføreren, erobreren og elskeren? Hvad er en god far – og kan man være både ven, autoritet og supermand?

Tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating vil være verdens nye helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. Vil kunne klare teenagedatteren, ex-konen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbolddrengene på samme tid. Være mænd nok til det hele og mere til.

Under huden

Manderollen har gennem et par generationer været gennem en voldsom forandring, og det kan være svært at finde de rigtige forbilleder at spejle sig i. Vi kommer helt ind under huden på tre mænd og oplever deres overvejelser om roller, identitet og forbilleder.

De personlige fortællinger vokser frem af virkelighedens mandeverden anno 2022, og publikum tages med på en både smertelig ærlig, morsom og eftertænksom rejse.

Stærkt hold samlet igen

I 2017 havde Limfjordsteatret urpremiere på ‘morfarMORFARmorfar’ med netop de tre skuespillere Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa. Den forestilling blev så anmelderrost og populær, at den efter tre tætpakkede turnéperioder fortsat er efterspurgt.

Nu er det stærke skuespillerhold samlet igen – og har skabt NOGET OM ANTIHELTE i et tæt samarbejde med instruktør Moqi Simon Trolin og scenografi Kim Fast Jensen.