søg menu

Teater Katapult

MOTHER, TELL ME MORE

DATO: 4.-8. oktober
TID: Hverdage kl. 20.00 + lørdag kl. 16.00
LOKALE: Kabinettet
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: 90,-/50,-
KØB BILLET

Papirteater på en bund af Pink Floyd

MOTHER, TELL ME MORE er historien om Syd og Emily, som vi oplever fra barndomsforelskelsen til den voksne længsel efter det svundne. Med udgangspunkt i Syd Barretts sange skabes et surrealistisk sangunivers, fuldt af længsel og poesi.

Lyden af Pink Floyd i Aarhus 
Det progressive og psykedeliske rockband Pink Floyds første guitarist – legenden Syd Barrett – havde uvurderlig betydning for udviklingen af gruppens musik, selv om han på grund af interne stridigheder om sit LSD-misbrug røg ud af orkestret allerede i 1968; kun tre år efter, bandet blev dannet. Den dag i dag hylder nuværende inkarnationer af Pink Floyd ham stadig fra scenen, når de spiller.

Sangene fortolkes af Meklenborgs “husorkester”, det århusianske band Undertow, sammen med flere solister, bl. a. Jakob Dahn og Mimse Frisk Jensen.

I forestillingen MOTHER, TELL ME MORE bliver kunstformen aktuel ved at gribe fat i nutidige fortællinger. Designeren Suse Hartung leverer de surrealistiske rammer og musikken skaber et sangunivers om de to hovedpersoner, Syd og Emily i denne papirteaterkoncert.