søg menu

Musik

MAS

DATO: torsdag 27. april - 2023
TID: Døre kl. 20:00, Koncert kl. 21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3b
ENTRÉ: 165.-
KØB BILLET

MAS

MAS er ét af de største talenter på den danske hiphopscene lige nu, og efter at have ulmet i undergrunden de sidste par års tid, er han klar til at vise sig frem for hele Danmark.

Tilbage i november 2021 udgav MAS debut EP’en ”Venteværelset” og udgav en lang række fantastiske singler i 2022, som bl.a. ”Langt Fra”, ”Boksning”, ”Ovenpaa” med Thor Farlov og fælles EP’en med Bjørn kaldet ”Nylonhjerter”. I 2023 kan fans af rapperen forvente endnu mere musik, som MAS glæder sig til at vise på de kommende koncerter.

Flankeret af DJ, trommeslager og saxofonist var stemningen ikke til at sætte en finger på sidst MAS spillede foran et udsolgt Ideal Bar i København, hvor Bands of Tomorrow også skrev ”Tog man sig et øjeblik til at se sig omkring, var man ikke i tvivl om entusiasmen og glæden der indfandt sig, hvor MAS formåede at henvende sig til hver enkelt deltager og skabe en unik koncertoplevelse.” og at et gennembrud er uundgåeligt med ordene ”Derudover var vi som publikum førstehåndsvidner til dansk raps fremtid, med en fremadstormende rapper i centrum, som symbol for en generation af sårbare lyrikere.”

Oplev MAS med sit fantastiske band live, når de besøger Radar 27. april 2023.