søg menu

Udstilling

Loud and Proud

DATO: 8. juni - 6. juli
TID: Mandag - lørdag kl. 8 - 22. Søndag kl. 8 - 18.
LOKALE: Produktionsgangen
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: Gratis

Seks fotos af Nadia Horsted-Narejo

Fotoudstillingen “Loud and Proud”, er et resultat af utallige rejser rundt i verden, med henblik på at dokumentere levevilkår for personer med LGBT+ baggrund i lande hvor dette ikke er er tilladt at være den man er eller elske den man gør.

Med et dokumentaristisk og kunstnerisk udtryk i billederne, prøver fotografen at kunne inkludere og nysgerrig gøre danskere uden for LGBT+ miljøet og involvere disse, samt bygge broer i mellem os.

Da vi som Danmark er blevet sat på verdenskortet som frontløbere når det gælder LGBT+ politik, er det vigtigt, at vi bruger alle muligheder for at give stemmer til – samt sætte ansigter på de personer som lever i lande hvor kønsidentitet og seksualitet ikke må ligge udenfor de heteronormative rammer, og hvor kampagner som “Love is Love” og “Stone Wall 50 years” ikke har den store betydning.

Med billederne håber jeg ikke blot på at kunne tydeliggøre problemerne, men også italesætte hvorforskellige problemstillingerne er fra land til land, og hvordan de strukturelle fordomme og kulturelle problemstillinger har større betydning end vi tror.

OM FOTOGRAFEN

Nadia Horsted-Narejo (DK, 1978)

Fotojournalist Nadia Horsted-Narejo har i mange år arbejdet med emner omkring køn og seksualitet i Asien og Mellemøsten. Med en dansk mor og en pakistansk far har identitet, kultur og tilhørsforhold altid været et bærende element i hendes arbejde.

Se mere på horsted.myportfolio.com

Udstillingen vises i samarbejde med Danida, Nikon, Statens Kunstfond og Aarhus Kommune