søg menu

Udstilling

KRAS F23 præsenterer || ARTIGBUSSEN ||

DATO: Mandag d. 29. maj
TID: Kl. 13-18
LOKALE: Rampen ved indgang 3A
NÆRMESTE INDGANG: 3A
ENTRÉ: Gratis

Artigbussen er en kunstinstallation, som vil undersøge hvilke potentialer busrummet besidder. Med pausen, roen og nærværet i centrum tilbyder Artigbussen et præstationsfrit space, som er sjældent at finde i en digital tid hvor det er muligt at være flere steder samtidigt. Artigbussen skal være en tilfredsstillende, sanselig oplevelse og på samme tid påminde sine passagerer om at stoppe op, se og mærke.

Artigbussens formål
Formålet med Artigbussen er at synliggøre hverdagens pauser, som kan fungere som tidsoaser. Artigbussen tilbyder et alternativ til informationsstrømmen og tankemylderet og den overstimulering vi dagligt presses af via teknologi og SoMe. De billige billetter giver dermed adgang til en ny, rolig busoplevelse med plads til fordybelse, forundring og at falde i staver. Vi håber at flere vil få øjnene op for vigtigheden af de pauser, hvor der ikke stilles nogle krav – hverken fra omverdenen eller éns eget hoved.

Hvem er vi?
Vi er et hold på 15 unge mennesker på en gennemsnitsalder på 21 år. Vi er en del af KRAS – Kulturelt Regionalt Akademi Slageriet. Vi deltager gennem kurset i workshops, foredrag, og vi får løbende undervisning i at yde professionelt kulturelt arbejde. Artigbussen er vores afslutningsprojekt, som i arbejdsprocessen giver os kompetencer til at begå meningsfyldt kulturarbejde.
Vi har selv ansvar for hele projektet, det vil sige funding, konceptualisering af værket, PR og afvikling.

Indhold
Gæsten til Artigbussen modtager en billet ved indgangen, hvorefter gæsten går igennem Artigbussen, og ser på videoværker og illustrationer af busser. Gæsten sætter sig på et blødt sæde i Artigbussen, og falder i staver. Gæsten lægger mærke til den rolige musik, der afspilles i bussen. Gæsten går ud af bussen, og køber en drikkevare.

Kontakt og mere info på Facebook