søg menu

Udstilling

Juxtapose Art Fair

DATO: Weekenden 20. - 22. august
TID: Fredag kl. 17-22 / Lørdag kl. 10-20 / Søndag kl. 10-18
LOKALE: Rå Hal
NÆRMESTE INDGANG: 3C
ENTRÉ: Gratis

Ny international kunstmesse på Godsbanen

Juxtapose Art Fair er en international og ikke-kommerciel kunstmesse, der indtager store dele af Godsbanen i Aarhus, første gang d. 20.-22. august 2021.
Juxtapose Art Fair vil præsentere det aarhusianske publikum for en sammenstilling af unikke danske og internationale udstillingssteder, der alle har det tilfælles, at de er startet og drives af kunstnere. Udstillerne kommer bl.a. fra Sverige, Norge, Tyskland, Irland, Rumænien, Holland m.fl.
Messens aktiviteter vil inkludere en stor udstilling med kunstnerdrevne udstillingssteder, performances, paneldebatter, guidede ture til lokale udstillinger og meget mere.
”De kunstnerdrevne initiativer er drevet af en helt særlig vilje, og det er tydeligt at mærke, at de har noget på hjerte. De er ikke bange for at eksperimentere med nye formater eller materialer, og de er frie til at spille på alle tangenter,” fortæller kurator Sasha Rose Richter, som sammen med kunstner Jacob Juhl og kurator Pamela Grombacher udgør holdet bag Aarhus’ nye kunstmesse.

Læs merewww.juxtaposeartfair.com
facebook.com/juxtaposeartfair
instagram.com/juxtaposeartfair

Kunne du tænke dig at hjælpe til på Juxtapose Art Fair?
Så meld dig som frivillig her:
www.juxtaposeartfair.com/volunteers

Foto: Jacob Juhl