søg menu

Kursus / workshop

UDSOLGT: Introduktion til tekstiltryk

DATO: Torsdag d. 26. november
TID: Kl. 14-15
LOKALE: Tekstil- og Serigrafiværkstedet
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: 90 kr + gebyr og materialer
KØB BILLET

Kært barn har mange navne; tekstiltryk, rammetryk, silketryk og serigrafi er en fælles betegnelse for det at trykke et motiv over på et emne; det kan være tekstil, papir, pap, træ o.s.v. Idéen er at du kan gentage og mangfoldiggøre et motiv, en tegning, en tekst og når du har prøvet det nogle gange kan du oveni købet gøre det i flere farver.
Tænk grafisk, tænk sort/hvidt og ikke i alt for fine detaljer, selv foto kan gengives med lidt forberedelse i photoshop. Er du ikke til digital bearbejdning kan tekstiltryk også være en total analog proces.
Du kan tegne direkte på filmen, du kan klippe og rive former, og du kan arbejde med 2 dimensionelle genstande i en direkte overførsel på rammen, en fascinerende og mere spontan måde at arbejde med rammetryk på.
Er du nysgerrig og har lyst til at se hvordan du kommer i gang tilbyder vi en hands on session.
Du får en introduktion til værkstedet generelt og helt specifikt i arbejdet med serigrafi og du prøver at trykke på en T-shirt eller net efter eget valg af værkstedets rammer med forskellige motiver på.

PRIS: 90 kr inkl. dagsbillet og gebyr hertil skal beregnes et individuelt beløb til forbrug af materialer fra ca. 60 – 130 kr.
DATO: Onsdag 30/9 kl. 11-12, mandag 26/10 kl. 15-16 eller torsdag 26/11 kl. 14-15
UNDERVISER: Anne-Mette C. Christensen
ANTAL DELTAGERE: Max fem deltagere
KONTAKT OG MERE INFO: tekstil.godsbanen.dk

Tilmeld og betal på billet.godsbanen.dk