søg menu

Musik

HIMMELRUM

DATO: TORSDAG 23. MARTS
TID: DØRE/KONCERT 20:00/21:00
LOKALE: RADAR
NÆRMESTE INDGANG: 3B
ENTRÉ: DKK 100,-
KØB BILLET

Med en bred vifte af lyd, bestående af trompet, guitarer, trommer, synths og dansksprogede vokaler, lader Himmelrum deres sange udvikle sig, indvikle sig og strække sig ud i en smeltende blanding af bl.a. rock, shoegaze, hiphop og utroligt poppet musik.

Bandets tredje album “Vand, død & ensomhed” blev udgivet nationalt og internationalt i oktober 2020 gennem danske The Big Oil Recording Company og amerikanske Joyful Noise Recordings. Værket byder på dansk vokal og mere udadvendte poppede sange i det stadig undersøgende og improvisatoriske univers. Singlen fra albummet ‘Kære Blå, Sender Sonar’ var længe i rotation på P6 beat.

Bandet har dybe rødder i den københavnske undergrundsscene, men har gennem årene opbygget en bredere fanskare, som også resulterede i en Roskilde Festival booking i 2020 og større live shows på SPOT Festival, Vega, ALICE cph m.fl. De er særligt anerkendt for deres koncerter. I en højtsvævende dans mellem det stramt komponerede og det spontane indhyller Himmelrum lytteren i alt fra de skrøbeligste ballader til storslåede rockhymner.