søg menu

Teater Katapult

HEROIN

DATO: 25.-27. oktober
TID: 19.30
LOKALE: Black Box
NÆRMESTE INDGANG: 3A + 3H
ENTRÉ: 190,-/140,-/95,-/75,-
KØB BILLET

En kærlighedshistorie på stoffer

Kan man blive lige så afhængig af et menneske som af heroin? Kan to mennesker både være perfekte og skadelige for hinanden? Og hvornår indser man, at det – eller den – man er afhængig af ikke altid gør en godt?

HEROIN handler om Marcus og Martin, der i deres afhængighedsforhold forelskes, går fra hinanden, drages til hinanden igen og bedrager hinanden, mens Marcus samtidig kæmper med sin egen afhængighed af stoffer. Deres intense tiltrækning er dømt til destruktion.

Usund kærlighedsrelation
Forestillingen er skrevet af Magnus Iuel Berg der modtog en Reumert som Årets Talent for stykket ‘I støvet fra regnen’ i 2018. I HEROIN leverer han med velskrevne replikker en virkelighedsnær dialog, der både afspejler det intellektuelle og en overfladisk humor, samt en smule flirteri. Sådan, bliver Marcus og Martin i løbet af forestillimgen til to personer vi alle kender.

HEROIN undersøger den dysfunktionelle relation forklædt som kærlighed, og viser hvordan afhængighed fjerner fokus fra vores egen indre smerte.

Men HEROIN er først og fremmest en kærlighedshistorie mellem 2 mænd hævet over køn og seksualitet. Om hvordan vores underliggende følelsesliv altid er afgørende for de praktiske beslutninger, som vi tager for vores liv.