søg menu

Kursus / workshop

Heldagsworkshop: Brænd igennem som foredragsholder

DATO: Mandag d. 2. oktober
TID: Kl. 10 - 15.30
LOKALE: Remisen
NÆRMESTE INDGANG:
ENTRÉ: 2.500
KØB BILLET

Heldagsworkshop, hvor du lærer, hvordan du bygger og afholder et underholdende og populært foredrag, og sætter fut under foredragsholderdrømmen.

Du lærer hvordan du:
– strukturerer din viden i et speach-map, så dit publikum kan følge med
– inkoorporerer storytelling og autentisitet så dit foredrag får liv
– interagerer og aktiverer dit publikum igennem hele dit foredrag
– finder frem til en titel, der fænger hos din målgruppe
– afholder et foredrag med en rød tråd og har det sjovt imens.

Denne workshop foregår på Godsbanen i Århus i lokalet Remissen. I løbet af denne dag får du konkret hjælp til at forme din viden og din personlighed til et skræddersyet og publikumklart foredrag.

Workshoppen består af en række undervisningsemner kombineret med individuelt arbejde på dit foredrag. Så du kommer ned i dybden med præcis dit foredrag og får konkret sparring og support på opbygningen af det, så du brænder igennem som foredragsholder og sætter fut under foredragsholderdrømmen.

Det er IKKE et monotomt og ligegyldigt oplæg, som du ikke kan bruge til noget.

Vi arbejder med DIG og dit foredrag, så du kan forvente at gå derfra med rigtig meget konkret viden og læring, så du kan komme videre med foredragsholderdrømmen.

Du får desuden adgang til den nye og lukkede FB-gruppe kun for deltagere af denne workshop, hvor Maiken Juul giver sparring på dit speachmap, svarer på dine spørgsmål og giver feedback på dine online test-foredrag i gruppen. Du kan desuden finde din egen foredragssparringspartner i gruppen.

OM MAIKEN JUUL:

Foredragsholder hos Athenas siden 2017. Har afholdt 200 foredrag for virksomheder, institutioner og organisationer rundt i landet lige fra små børnehaver, til Novo Nordisk og de større scener på Bremen og Hermans. Forfatter til bogen “Styr på tankerne”, som er ude i 3. oplag nu. Cofounder af Female Go-Getters – DKs største netværk for kvindelige iværksættere og businessmentor for foredragsholdere in the making og iværksættere.