søg menu

Kursus / workshop

Håndarbejde og Håndbajere #15 / Alle kan tegne!

DATO: Tors 7. oktober
TID: 16:30-18:00
LOKALE: Godsbanens Tekstilværksted
NÆRMESTE INDGANG: 3H
ENTRÉ: 160,-
KØB BILLET

Til dig, der synes om kolde øl og små kreative projekter.

’Håndarbejde og håndbajere’ er en lille klub på Godsbanen. Konceptet er enkelt – vi mødes, tænder nogle stearinlys og sætter en jazzplade på og laver et lille afsluttet finurligt, fint eller skægt håndarbejdsprojekt mens vi drikker en håndbajer. ’Håndarbejde og håndbajere’ er ikke den dybe tallerken, det er sysle og socialisere – sådan som man fx har gjort det i strikkeklubberne ude i stuerne i århundreder. Vi vil revitalisere den gode, gamle danske håndarbejdsklub-tradition – nu med øl, saltstænger, jazz og DIY-klassikere med forskellige twists. Det bliver top hyggeligt – kom og vær med!

Til denne oktoberudgave skal vi tegne, og dygtige Line Lisberg kommer og viser os hvordan. Hvad er en flot tegning egentlig? Og er en flot tegning nødvendigvis så interessant at se på? Hvis du er en af dem, der bliver lidt svedig i håndfladerne ved tanken om at kaste dig ud i kunsten, så frygt ikke – det kræver absolut ingen forkundskaber at være med. Line kommer med de materialer vi skal bruge og viser os 3-4 forskellige måder at gribe tegning an på, og det handler om langt mere end at lave den “flotte tegning”. Du får et lille kit med en pen, en pensel og en akvarelfarve, som du må tage med dig hjem, så du kan tegne løs derhjemme med alt det du har lært.

Line Lisberg er uddannet tegner fra Designskolen i Kolding. Hun arbejder freelance med tegning, og har bl.a. illustreret lærerbøger for Gyldendal, samt produceret to selvudgivelser. Hun har undervist både børn, unge og voksne i tegning igennem de sidste 7 år. Line er 45 år og bor til dagligt i Aarhus. Se mere til hendes arbejde på instagram.com/linelisberg