søg menu

Foredrag / seminar

Håb – samtale, sang og spisning

DATO: Mandag d. 6. november
TID: Kl. 17.45
LOKALE: Remisen / Spiselauget
NÆRMESTE INDGANG: Fx 3A eller 3H - følg de grå fodspor i gulvet :-)
ENTRÉ: 150 kr
KØB BILLET

Hvad er et menneske uden håb? Hvad er egentlig håb? Og hvor finder vi det?

Tag dine egne håb med til en aften, hvor menneskets motor, håbet, tages under varsom behandling. Vi har inviteret to tænksomme og klarsynede samtalepartnere med på Godsbanen, hvor den ene vil dele, hvad han fandt, da han bad nogle af verdens store personligheder beskrive deres håb, mens den anden vil dele ud af, hvorfor håbet hænger sammen med tab og krise.

Samtalen drejer sig både om håb, men også om behovet for håb i en verden, som er under hæsblæsende forandring. Samtalen kommer omkring klimakrise, krig, konflikt, digitalisering og alskens andet, men fokuserer også på, hvordan vi tænder et brændende lys af håb for fremtiden. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål.

Vi starter aftenen med en fællessang og fællesspisning i Spiselauget, hvorefter der er nysgerrig samtale mellem kulturredaktør Michael Bach Henriksen og journalist Amalie Langballe modereret af FOF Aarhus’ direktør Søren Peter Hansen.

Arrangementet er ét i rækken af tre mandage med temaerne Tro, Håb og Kærlighed. Ved tilmelding her fås alle tre aftener til 300 kr.

Kontakt og mere information hos arrangøren: FOF Aarhus

Arrangementet er støttet af Tænketanken Prospekt.