søg menu

Musik

Fribytterdrømme

DATO: lørdag 18. november - 2023
TID: Døre kl. 20:00, Koncert kl. 21:00
LOKALE: Radar
NÆRMESTE INDGANG: 3b
ENTRÉ: 190.-
KØB BILLET

I slipstrømmen af deres anmelderroste ep “Menneskejagten” tager Fribytterdrømme på landevejen med “Mennesketouren” og besøger syv danske byer til efteråret.

Fribytterdrømme lever og ånder med scenen under fødderne. Livemusikken og bandoplevelsen er drivkraften bag trioen og hvorfor de, år efter år, bliver ved med at drømme og hungre efter den synergi og magiske rock-poesi, der opstår mellem publikum og dem.

”Det er fuldstændig magisk at svede og leve på scenen med publikum. Det er vores koncerter – men det er deres fest, og vi kommer for at levere” – Lau Ingemann Vinther Pedersen

Til november drager det danske band ud landet med “Mennesketouren”, og 18. november står de klar til at give en af deres legendariske liveoptrædender her på Radar.

Fribytterdrømme hyldes ofte for at være et af de mest kompetente live acts på den danske musikscene og har spillet over 175 koncerter i Danmark – blandt andet på Roskilde Festival, Smukfest, Heartland Festival, Spot Festival og P6 Beat Rocker Koncerthuset.

I 2019 udgav Fribytterdrømme dokumentarfilmen Fribytterdrømmen, som havde premiere på CPH:DOX, og i 2021 kunne de fejre 10-års jubilæum, som de markerede med endagsfestivalen Fribytterfestival – 10 år med drømme.

Trioen, som består af Lau Ingemann Vinther Pedersen, Tobias Smith Agger og Felix Corrigan Suneson sluttede sidste år af med et kæmpe brag med deres eneste indendørs koncert det år i Den Grå Hal.