søg menu

Foredrag / seminar

Foredrag: “Tak fordi du forlod mig”

DATO: Torsdag d. 12. januar 2023
TID: Klokken 19-21:30
LOKALE: Remisen
NÆRMESTE INDGANG: 3G
ENTRÉ: 225.-
KØB BILLET
Foredraget: “Tak, fordi du forlod mig” handler om rejsen gennem et sammenbrud efter endnu en skilsmisse, frem til gennembruddet og et helt nyt liv og kærlighedsliv.
Jeg fortæller min egen historie om et kærlighedsliv, der ikke fungerede. Et kærlighedsliv baseret på to skilsmisser, sorg, skam og håbløshed.
Efter endnu en skilsmisse tilbage i 2012 endte jeg i en stor livskrise, som varede ca. ½ år. En morgen, da jeg vågnede, besluttede jeg mig dog for, at det ikke var sådan historien om mit kærlighedsliv skulle blive ved med at slutte.
I stedet påbegyndte jeg rejsen med at finde frem til den virkelige årsag til, at mit liv så ud, som det gjorde!. Jeg ledte efter årsagen til, hvor endte jeg altid i det samme mønster, uanset hvem jeg var sammen med!
Foredraget giver dig en forklaring på, hvad der skal til for at ændre på det, der også er blevet dit “mønster” i kærlighed.
Du går hjem mod troen på, at det er muligt at gøre din inderste drøm om kærlighed til virkelighed.
Det er en aften med både alvor, indsigt og humor, som skal vække din nysgerrighed på, hvilken rød tråd, der styrer dit kærlighedsliv. Du går også løsningen på, hvordan det er muligt at denne røde tråd over, så du ikke længere snubler i den.
Pris kr. 225,-
Information om foredragsholder:
www.dorteravn.dk