Spiselauget
DinnerDays på Spiselauget
Forret:
Brødstegt fisk med en cremet sauce af fiskefumé, syltet fennikel, æblebrunoise og fermenteret frøskindsmelon.
Hovedret:
Kyllingeballotine med hønseskysauce, syltet havtorn, blancheret flowersprout og selleripuré.
Hertil friterede jordskokker med brunet smør-cremefraiche og syltede artiskokhjerter.
Dessert:
Hvid chokoladebrownie med citron, serveret med citronsorbet, krystalliseret hvid chokolade, skovbærkompot og rød skovsyre.
Forret:
Sauterede kejserhatte med svampesauce, syltet fennikel, æblebrunoise og fermenteret frøskindsmelon.
Hovedret:
Indbagte kantareller med misosauce, syltet havtorn, blancheret flowersprout og selleripuré.
Hertil friterede jordskokker med brunet smør-cremefraiche og syltede artiskokhjerter.
Dessert:
Hvid chokoladebrownie med citron, serveret med citronsorbet, krystalliseret hvid chokolade, skovbærkompot og rød skovsyre.